YBNBY Logo
 
ornate line
Welcome to the YesButForum
user-pic

Welcome to the YesButForums

This is a place for the YesBut Community to post whatever the hell is on their mind. Maybe this will stop all those comments that go off on tangents.

Still a work in progress, and probably full of bugs, so be patient.



18 Replies

Now I can see what you were working on for the better part of yesterday..nice!
My username is really cheesy, isn't it?

said CindylovesScara on August 24, 2008 8:28 AM.

Love your profile pic, Cindy!

said Miss Cellania on August 24, 2008 12:57 PM.

Bookmarked!

The forum doesn't remember the log in info?

said etantao on August 24, 2008 11:25 PM.

Apparently not. Guess I better RTFM

said Scaramouch on August 25, 2008 9:23 AM.

I'll RTFM later, but as I clicked the Sign In link I was automatically signed... didn't need to enter my data. It may remember the login info...

said Leonardo Carvalho on August 25, 2008 9:57 AM.

I think I'm having some problem in here... I tried to reply, tried to post a new topic in the forum and nothing happened. I am logged in and still it's asking me for my personal data.

said Leonardo Carvalho on August 25, 2008 10:10 AM.

I think I must have the settings wrong, I hade to approve your comment manually - Leonard, can you try again? Maybe it's just your first comment I have to approve and after that you're trusted.

said Scaramouch on August 25, 2008 10:21 AM.

i think mine had to be approved too.

yes the sign in info is stored but you aren't keep signed in.

said etantao on August 25, 2008 10:36 AM.

Step by step we're going on... And I'll try to open a new post again on the forum. I got an error message when I tried first. I'll tell you if it happens again.

said Leonardo Carvalho on August 25, 2008 10:56 AM.

Still the approval message on comments.

said Leonardo Carvalho on August 25, 2008 10:57 AM.

Scar -

The feed doesn't seem to work either. Is an Atom feed much different than an RSS Feed? I have this subscribed, but it hasn't picked anything up all day. It's scheduled to check at the same time as my comments RSS feed, which seems to be working fine.

said Tim on August 25, 2008 4:38 PM.

The feed's working but currently only configured for topics, not replies. I've added that to my list of To Do fixes. While using the blog software is a lot trickier for a forum than using bulletin board software, once I get it running it should allow me to integrate popular posts here onto the main blog much more easily, so bear with me while I'm going through this alpha phase.

said Scaramouch on August 25, 2008 6:46 PM.

I think it's fine... I just saw my unna test post in my feeds reader... lol...

said Leonardo Carvalho on August 25, 2008 9:12 PM.

I'm seeing if this works for me. Thanks Scaramouch!

said Jeni Gump on August 26, 2008 12:40 PM.

Scar -

The feed is working for me now. Thanks.

said Tim on August 26, 2008 2:12 PM.

... working for topics, that is.

said Tim on August 27, 2008 9:50 PM.

Just checking in from the main blog page. The Link to "forums" at the bottom of the forum box got me an error page, but clicking on an individual topic brought me here.

said Miss Cellania on August 29, 2008 7:44 AM.

Thankyou! Fixed.

said Scaramouch on August 29, 2008 10:27 AM.

Add a Reply

The
greatest
pop culture
blog on the
planet.
 
Or
maybe not.


New to YesButNoButYes?

YesButMailbag